Despre noi

Mister Tamplar

Alege calitatea oferita de Mister Tamplar pentru casa visurilor tale!

Our factory gallery


Our factory 3-min


Our factory-min


Our factory 2-min


Our factory 4-min-min

Mister Tâmplar

tâmplarie lemn stratificat, ferestre, uși și mobilă din lemn masiv; design și calitate excepționale; Mobilă la comandă: bucătării, dormitoare, living, uși, scări, oferte personalizate pentru clienții nostri!

Despre noi

Alege calitatea oferită de Mister Tâmplar pentru casa visurilor tale! 

Suntem aici când ai nevoie, contactează-ne telefonic sau prin email; noi venim în întâmpinarea nevoilor tale!

Mi-am putut monta singur totul

In urmă cu un an am cumpărat de la Mister Tamplar un pat, un șifonier în 4 uși cu sertare și 2 noptiere. Cel mai mult mi-a plăcut că mi-am putut monta singur totul. Fiecare piesă de mobilier vine asamblată într-unul sau mai multe pachete, inclusiv cu uşă pe stânga sau dreapta unde e cazul.

Mulțumită și de preț și de serviciile oferite

Eu am avut o experiență plăcută cu mobilierul de la Mister Tamplar. După ce am colindat toate magazinele și am analizat ofertele am apelat în final la ei. Sunt mulțumită și de preț și de serviciile oferite (mă refer la consiliere și la montaj).”

Raportul calitate/preț mi s-a părut foarte bun

Am luat și eu de la Mister Tamplar mobilă pentru dormitor, raportul calitate/preț mi s-a părut foarte bun. Eu sunt mulțumit de ce am cumpărat. În viitor mă voi îndrepta tot către ei în alegerea mobilei.

Ușurința de montare

Am apelat la produsele celor de la Mister Tamplar acum 1 an (mobilă de bucătărie, dormitor și living). Ce îmi place este modularitatea și ușurința de montare.